Over ons

Wij willen iedereen kwalitatief goede producten kunnen aanbieden. Ons assortiment wordt continue uitgebreid met A-merk producten.
Al onze verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en daarom volkomen veilig te gebruiken voor jong en oud.

Dit betekent dat al onze verzorgingsproducten 100% vrij zijn van chemicaliën zoals parabenen, PEG’s, kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen
Door onze zoektocht naar deze producten worden we voortdurend bevestigd in het feit dat de hoeveelheid chemicaliën die verwerkt worden in voedsel, huid- en lichaamsverzorgingsproducten één van de hoofdoorzaken is van de toename van allerlei welvaartsziekten.
Ondanks de vergevorderde wetenschap neemt het aantal onverklaarbare (huid)ziekten alleen maar toe.
Ook wordt door steeds meer wetenschappers de explosieve groei van obesitas en overgewicht o.a. toegeschreven aan de kunstmatige toevoegingen die in al onze industriële voeding in grote hoeveelheden voorkomt.

Naast ons reguliere aanbod gezondheidsproducten hebben wij ons ten doel gesteld om onze klanten te informeren en in staat te stellen kwalitatief goede en 100% natuurlijke producten aan te schaffen tegen een scherpe prijs.

Wij denken dat de drempel voor veel mensen lager zal zijn als zij 100% natuurlijke verzorgingsproducten kunnen aanschaffen tegen een vergelijkbare prijs als reguliere verzorgingsproducten.